Sajam komunalne opreme i prateće industrije “EXPO Prijedor 2024” 6. juna na aerodromu “Urije”

46

Udruženje komunalnih i uslužnih djelatnosti Republike Srpske pri Privrednoj komori i preduzeće „Komunalne usluge“ a.d.  Prijedor organizuju 3. Sajam komunalne opreme i prateće industrije pod zvaničnim nazivom  “EXPO PRIJEDOR 2024 –  Komunalna i prateća industrija” koji će se održati u četvrtak, 06.06.2024.godine, u vremenskom periodu 10.00-17.000 časova,  na prostoru sportskog Aerodroma “Urije” u  Prijedoru.  Svečano otvaranje sajma planirano je u 11.00 časova kojem će pored zvanica iz javnog i privrednog života Republike Srpske prisustvovati preko 60 direktora komunlanih preduzeća i predstavnika partnerskih Udruženja komunalnih i uslužnih djelantosti iz Republike Srbije, Crne Gore, Republike Sjeverne Makedonije, Fedracije BiH i Republike Srpske.  

Obzirom da nam je želja da ovogodišnji sajam podignemo na viši nivo kako u pogledu organizacije, tako i u broju izlagača i posjetilaca uradili smo promotivni video (najavu sajma) koji Vam u prilogu ovog dopisa dostavljamo putem mail-a ovim putem i dostavljamo, a koji na najbolji način oslikava sve ono što želimo postići ove godine. Smatramo da grad Prijedor ima sve predpostavke da bude domaćin jednog ovakog sajma kao i da se isti uvrsti na listu sajmova u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Ova manifestacija prije svega jako je važna za preduzeća koja se bave komunalnom djelatnošću jer na jednom mjestu mogu da pogledaju nove tehnologije, direktno komuniciraju sa proizvođačima i distributerima u cilju nabavljanja kvalitetne opreme za svoje potrebe. Isto tako, ovo je prilika da se na jednom mjestu razmjene mišljenja, ideje ali isto tako i mogućnosti razvoja i unapređenja pružanja komunalnih usluga u lokalnim zajednicama na zadovoljstvo građana i turista.

Podsjećanja radi, Udruženje komunalnih i uslužnih djelatnosti Republike Srpske pri Privrednoj komori Republike Srpske zajedno sa preduzećem “Komunalne usluge” a.d. Prijedor tokom 2023.godine uspješno je organizovalo 2. po redu Sajam komunalne opreme i prateće industrije „PRIJEDOR 2024“ na kojem se predstavilo preko 20 (dvadeset) izlagača iz zemlje i regiona sa svojim asortimanom komualne opreme koja se u prvom redu ogleda u radnim mašinama, rezervnim dijelovima i HTZ opremom namjenjenom za obavljanje poslova iz oblasti komunalnih  djelatnosti u lokalnim zajednicama. Pored izlagača i posjetilaca iz privrednog i javnog života Republike Srpske sajmu je prisustvovali preko 50 (pedeset) direktora komunalnih preduzeća i predstavnika  Partnerskih udruženja komunalnih djelatnosti iz Republike Srbije, Crne Gore, Republike Sjeverne Makedonije, Fedracije BiH i Republike Srpske.