Narednih dana pretežno sunčano, u nedjelju i do 35 stepeni Celzijusovih

69
Image by lifeforstock on Freepik

U Republici Srpskoj narednih dana biće pretežno sunčano i toplo, ponegdje je moguća prolazna kiša, dok se u nedjelju, 7. jula, očekuje i do 35 stepeni Celzijusovih.
Sutra će biti toplo i sunčano uz dnevni razvoj oblaka, te su mogući prolazna kiša ili pljusak, pretežno u Krajini, Posavini i na jugoistoku.

Sutra uveče se očekuje razvedravanje, sapšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar, pretežno sjevernih smjerova, a u Hercegovini povremeno pojačan i promjenljiv.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 10 do 16, u višim predjelima od sedam, a dnevna od 24 do 28, u višim predjelima od 17 stepeni Celzijusovih.

U petak, 5. jula, biće pretežno sunčano i toplije uz dnevni razvoj oblačnosti. Ponegdje je moguća prolazna slaba kiša.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 11 do 18, u višim predjelima od osam, a dnevna od 27 do 31, u višim predjelima od 21 stepen Celzijusov.

U subotu, 6. jula, biće pretežno sunčano i vrlo toplo uz umjerenu oblačnost koja će se u toku dana širiti od zapada ka sjevera i istoku. U ostalim predjelima biće sunčano tokom cijelog dana.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 12 do 19, u višim predjelima od devet stepeni, a dnevna od 29 do 34, u višim predjelima od 23 stepena Celzijusova.

U nedjelju, 7. jula, biće pretežno sunčano i vrlo toplo uz dnevni razvoj oblačnosti iz koje je ponegde moguća prolazna kiša ili pljusak.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 13 do 20, u višim predjelima od 11, a dnevna od 31 do 35, u višim predjelima od 24 stepena Celzijusova.

SRNA