Povodom Dana zaljubljenih najbolji EKV tribute band Deca iz vode (BG) u pratnji Tanje Jovićević gostuje 14. februara u Pozorištu Prijedor sa multimedijalnim programom pod nazivom Love Tribute To EKV.


U okviru navedenog programa Deca iz vode će u akustičnom setu dočarati pjesme EKV-a, baš kao što su nekad Milan i Magi svirali unplugged a specijalni gost je legendarna pjevačica Tanja Jovićević (Oktobar 1864) koja je bila i pridruženi član EKV -a u periodu 89 – 93. U ulozi Milana Mladenovića je vokal i gitara Zoran Mladenović a kao nekada Margita, klavijature svira Luna Škopelja kćerka poznatih muzičara Madam Piano i Dejana Škopelje (Babe).


Deca iz vode su od strane muzičke javnosti proglašeni za najbolji i najuvjerljiviji EKV tribute bend a to potvrđuje i saradnja sa nekadašnjim članovima EKV-a – Rakom, Boletom, Firčijem, Žikom Todorovićem i Tanjom Jovićević.


Prije koncerta je planirana kratka tribina na kojoj će se govoriti o manje poznatim detaljima iz života i rada Milana i Magi sa posebnim osvrtom na njihove samostalne nastupe 93. i 94. godine uključujući i čuveni akustični koncert u Prištini koji je održan svega nekoliko mjeseci prije smrti Milana Mladenovića.

Na tribini će biti prikazana i digitalna izložba fun art fotografija posvećenih Milanu i Magi nekoliko autora koji su članovi Udruženja Deca iz vode.
Ova manifestacija je prava poslastica za sve fanove kultne rok grupe, po mnogima najbolje rok grupe sa prostora bivše Jugoslavije, a i šire !


Broj mjesta je ograničen i u skladu sa mjerama koje važe za kulturne ustanove. Obavezno nošenje maske i dezinfekcija ruku na ulazu !

Cijena ulaznice 15 KM.
Karte u prodaji u Pozorištu Prijedor.
Informacije i rezervacije :
– 052 / 211 116