Film – P’astanian i tri njušketira – sinhronizovan

Termin – od 23.02. do 01.03. u  17.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 84 minuta

Žanr – animirani

Originalni naziv filma – Dogtanian and the Three Muskhounds

Uloge – Miguel Angel Perez, Eduardo Jover, Gloria Camara

Režija – Toni Garcia, Steven Hughes

Bazirana na slavnom romanu Tri mušketira i smještena u 17. vijek, ova nevjerovatna animirana avantura prati mladog štenca P’Astaniana koji putuje u Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja.

P’Astanian je mladi mačevalac koji sanja da se pridruži legendarnim Njušketirima. Nakon što je dokazao svoje vještine i stekao njihovo povjerenje, on i Njušketiri moraju obraniti kralja od tajne zavjere zlog kardinala koji želi preuzeti vlast. Budući da niko drugi ne može spasiti situaciju, P’Astanian i njegovi novostečeni prijatelji, talentovani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.

Film – Usekovanje

Termin – od 23.02. do 01.03. u  18.30

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 120 minuta

Žanr – domaći, drama

Uloge – Pavle Mensur, Bojan Žirović, Aleksandra Balmazović,

Režija – Siniša Cvetić

Sudbina junaka se prati u samo jednom danu, u jednom stanu, za vrijeme slave Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja, gdje roditelji kriju od sina Jovana da se razvode.

Ni Jovan im ne ostaje dužen jer on krije da se drogira i da čeka da ga vanzemaljci izbave iz beznadežnog i besmislenog postojanja na zemlji.

Postepenim razvojem radnje kroz slavsku atmosferu i dolaskom nenajavljenog gosta, dolazi do otkrivanja mnogih porodičnih tajni i sukoba.

Film – Medvjed na kokainu

Termin – od 23.02. do 01.03. u  20.30

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 91 minut

Žanr – triler

Originalni naziv filma – Cocaine Bear

Uloge – Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, Alden Ehrenreich,

Režija – Elizabeth Banks

 

Film “Medvjed na kokainu” inspirisan je istinitom pričom iz 1985. godine, o padu aviona kojim se krijumčarila droga, izgubljenom kokainu i crnom medvjedu koji ga je našao i pojeo. Ovaj divlji triler prati čudnu grupu sačinjenu od policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera koji će se zajedno naći u šumi u Džordžiji u kojoj je, ogromni  predator pojeo zapanjujuću količinu kokaina i krenuo u pomahnitalu potragu za još robe… i krvi.