NaslovnicaNovostiZašto su svi poludjeli za novim filmom Clinta Eastwooda?

Zašto su svi poludjeli za novim filmom Clinta Eastwooda?

NOVI film 90-godišnjeg Clinta Eastwooda zove se Cry Macho. Istina, radi se o odličnom naslovu koji biste mogli primijeniti na mnoge njegove filmove, ali ujedno i naslovu koji je iz nekog razloga posebno oduševio Clintove fanove koji su ga već prozvali najboljim filmom njegove karijere.

Naravno, film nisu pogledali, a mnogi čak ne znaju ni o čemu se radi, jednostavno im se svidio naslov.

Opravdano.O čemu je riječ?

Priča se vrti oko penzionisane rodeo zvijezde koja na putu iskupljenja sreće problematičnog dječaka i kreće s njim u avanturu kroz ruralni Meksiko. Drugim riječima, tip drame na kakve smo i navikli od Eastwooda koji je tokom cijele svoje karijere uspijevao pronaći savršen balans da privuče i konzervativce i razumne liberale te pritom isprovocira plačljivce s obje strane ideološkog spektra.

U isto vrijeme, radi se o scenariju koji je godinama bio predmet studijskog pingponganja. Za snimanje filma bili su zainteresirani svi na potezu od Burta Lancastera preko Arnolda Schwarzeneggera pa čak i do Clinta Eastwooda u ranijoj fazi karijere. I možda je i bolje da je tako ispalo jer Eastwood danas i vizuelno djeluje kao životom pregažena zvijezda, a njegov rediteljski stil došao je u fazu kada ovakav projekt djeluje kao stvoren za njega.

Štaviše, Eastwood je kao reditelj od devedesetih naovamo nebrojeno puta dokazao da s godinama postaje samo bolji.

Međutim, što se interneta tiče, bitan je samo naslov. Cry Macho bit će njegov najbolji film. Čak i ako ne bude.

Izvor:6yka

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments