NaslovnicaNovostiRudar Prijedor u subotu gostuje kod Podrinja

Rudar Prijedor u subotu gostuje kod Podrinja

U jedanaestom kolu Prve lige Republike Srpske „Rudari” gostuju u Janji. Iako je ekipa „Podrinja” posljednja na tabeli, nije za potcjenjivanje, riječi su pomoćnog trenera „Rudara” Marka Tešića.

– Poslije obaveza u Kupu BiH i Kupu RS i ritma subota-srijeda, uspjeli smo malo osvježiti ekipu. Protivnika dobro poznajemo i znamo da imaju nekoliko dobrih individualaca na koje treba obratiti pažnju. Učinićemo sve da se kući vratimo sa nova tri boda koja su nam neophodna u trci za prvaka – kaže Tešić.
Svi igrači su zdravi i na rapolaganju su za subotnji meč, osim Bilbije koji ima obaveze u juniorskoj reprezentaciji. Oni koji će istrčati na teren u Janji, uvjereni su u pobjedu, a tako misli i prvotimac Marinko Rastoka.

– Moramo na terenu sprovesti ono što trener pred nas postavi. Nadam se ćemo uzeti tri boda, je u svakoj utakmici moramo ići na pobjedu ako mislimo nastavi gaziti prema Premijer ligi – rekao je Rastoka.

Meč u Janji igra se u subotu sa početkom u 14.30h.
„Rudar” je trenutno prvoplasirana ekipa Šampionata Republike Srpske, sa 21 osvojenim bodom, dok drugoplasirni „Leotar” ima dva boda manje.

infoprijedor

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor/”]

POVEZANI ČLANCI

Popularno