NaslovnicaNovostiSport“Rudar Prijedor” sutra gostuje u Modriči

“Rudar Prijedor” sutra gostuje u Modriči

U šestom kolu M-tel Prve lige Republike Srpske lider lige Rudar-Prijedor gostuje kod fenjeraša Alfa-Modriče. Prijedorski tim je superioran i nakon pet pobjeda jedini je klub sa maksimalnim učinkom.
“Alfa Modriča”, fenjeraš sa svih pet poraza, kao spasitelja angažovala je novog trenera Jocu Stokića.
Bojan Krulj, šef stručnog štaba Rudar-Prijedora uoči četvrtog gostovanja ove sezone upozorava na oprez. Na redovnoj pres konferenciji je istakao:

– Stanje na tabeli Alfa-Modriče ne treba da nas zavara. Ova utakmica je najteža, jer te unaprijed dobijene utakmice su jako teške. Idemo tamo da napravimo još jedan dobar rezultat, da nastavimo niz. Naše ambicije znamo koje su, igrači su svjesni toga i nadam se da ćemo biti spremni da tako nešto uradimo – rekao je Krulj.
Za ovaj meč Krulju će nedostajati povređeni Filip Mikić i Edin Kesić.

Aleksandar Ignjatović ističe da je početak prvenstva superioran i da rezultati ne treba da zavaraju njega i saigrače koji su spremni da nastave niz uspjeha.

– Poslije pet pobjeda atmosfera je na najboljem mogućem nivou. Trudimo se iz dana u dan da napredujemo, da budemo bolji. Ovo je nova ekipa, tek smo na početku svojih mogućnosti. Trebamo da budemo maksimalno fokusirani za svaku narednu utakmicu i vjerujem da ćemo ostvariti cilj – konstatovao je Ignjatović.
Na stadionu Dr Milana Jelića u Modriči u subotu u 16:00 časova očekuje se kvalitetna fudbalska predstava dva bivša premijerligaša BiH.

InfoPrijedor.com

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments