NaslovnicaZabavaZanimljivostiRodila troje djece za manje od godinu dana, a nisu trojke

Rodila troje djece za manje od godinu dana, a nisu trojke

Roditi nije mala stvar, ali jedna je žena to učinila čak tri puta u manje od jedne godine, iako njena djeca nisu trojke.

Naime, Sarita Holand (41) rodila je kćerku Stivi, a kasnije tokom godine rodila je blizance, Kipa i Bovija, samo 10 mjeseci nakon kćerke.

Njeni blizanci su prijevremeno rođeni sa 30 sedmica i pet dana.

Svo troje njene djece sada ima 13 godina, a ona se našalila da kada njih troje napune 18, čeka je skup mjesec, piše “Miror“.

“Saznala sam da sam ponovo trudna kada je moja kćerka imala samo 10 sedmica. Tada je bilo ludo saznati da su unutra bile dvije bebe. Zvuči ludo, i bilo je”, rekla je kreator sadržaja iz Australije.

Priznala je da je zadržala svoje blizance jednu školsku godinu kako bi osigurala da Stivi ima malo prostora bez svoje braće.

Mama je takođe progovorila o trudnoći dok se brinula za sićušnu bebu, rekavši da “nije bilo lako”, ali da je “zapravo imala prilično jednostavnu trudnoću i osjećala se prilično dobro nakon toga”. 

“Bilo je potpuno ludo i vjerovatno možete zamisliti moj šok”, rekla je.

Sarita je takođe prenijela video na društvene mreže kako bi objasnila svoju priču, koja je pogledana 1,5 miliona puta, a mnogi su roditelji u komentarima izrazili koliko je ona snažna žena, prenosi ATV.

Jedan korisnik TikToka napisao je:

“Vau! To je jedna nevjerovatno snažna mama, mogu zamisliti koliko je to moralo biti iscrpljujuće”, dok je neko drugi dodao da je ona “mašina”, čestitajući joj na onome šta je učinila.

Glas Srpske

POVEZANI ČLANCI

Popularno