NaslovnicaNovostiRepertoar Kina Kozara od 29.oktobra do 04.novembra

Repertoar Kina Kozara od 29.oktobra do 04.novembra

Film – Stan 32

Termin – od 29.10. do 04.11. u 18.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 107 minuta

Žanr – horor

Originalni naziv filma –  Malasaña 32

Uloge – Begoña Vargas, Iván Marcos, Bea Segura, Sergio Castellanos

Režija – Albert Pintó

Krajem sedamdesetih godina 20. vijeka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom dijelu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mjesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote… U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.

 

Film – Vikend sa ćaletom

Termin – od 29.10. do 04.11. u 21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 98 minuta

Žanr – komedija, drama

Uloge – Nenad jezdić, Vasa Vraneš, Bane Vidaković, Katarina Radivojević

Režija – Miroslav Momčilović

 

Kašika, sredovječni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svjesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to vjerovatno posljednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dječaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istjera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svijet svog oca koji pokušava nemoguće – da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje posjeduje…

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor/”]

POVEZANI ČLANCI

Popularno