NaslovnicaNovostiPrijedorRenovirana ambulanta u Ljubiji

Renovirana ambulanta u Ljubiji

Dom zdravlja Prijedor uložio je 35.000 KM za renoviranje unutrašnjih prostorija i uređenje eksterijera ambulante u Ljubiji, rekao je danas direktor ove zdravstvene ustanove Miloš Marjanović.
Marjanović je naglasio da je investicija realizovana vlastitim resursima Doma zdravlja, a da je u jednom njenom dijelu – asfaltiranju platoa ispred ambulante vrijednom oko 15.000 KM – učestvovao i grad Prijedor, sa 50 odsto.

“Olakšan je pristup ambulanti i uređen parking, zamijenjena stolarija na oba ulaza, u cijelosti renovirane sve četiri prostorije, uključujući i stomatologiju, čime se stiču uslovi da i ova služba ponovo počne sa radom, poslije pet godina pauze, a planiramo da je aktiviramo do kraja godine”, pojasnio je Marjanović.

On je najavio da će radovi biti okončani iduće sedmice, ističući da nisu bitno uticali na proces pružanja zdravstvenih usluga i rad dva tima porodične medicine.

“Želio bih da istaknem da su sve, osim asfaltiranja, radili naši zaposleni, radnici na održavanju”, dodao je Marjanović.

Depandans prijedorskog Doma zdravlja u Ljubiji pokriva ovo naselje i okolinu i ima 2.450 registrovanih pacijenata.

SRNA

POVEZANI ČLANCI

Popularno