NaslovnicaNovostiOtvaranje teniskog centra Republike Srpske večeras u Banjaluci: Obraća se Novak, dolazi...

Otvaranje teniskog centra Republike Srpske večeras u Banjaluci: Obraća se Novak, dolazi Srđan Đoković

Nacionalni teniski centar Teniskog saveza Republike Srpske biće otvoren u srijedu u 20 časova u banjalučkom parku “Mladen Stojanović”, a na otvaranju će govoriti i Novak Đoković.

To je u izjavi za “Srpska info” istakao predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović.

Imaćemo obraćanje Novaka Đokovića, a očekujemo dolazak njegovog oca Srđana. Biće tu predstavnici institucija i mnogi drugi gosti. Pozivamo sve građane koji vole sport, koji cijene Novaka da dođu i vide šta smo uradili. Naravno, molimo ih da dođu ranije jer će broj mjesta biti ograničen zbog poštovanja epidemioloških mjera“, izjavio je Milinović.

Prema njegovim riječima, u Banjaluci će od sada moći da budu igrani najkvalitetniji teniski turniri.

Svi znamo kako je počela ova ideja i ono što je najbitnije je da nismo odustali od izgradnje nacionalnog teniskog centra. Uspjeli smo u veoma kratkom roku da izvedemo sve radove i moram reći da su svi radovi izvršeni po najvišim svjetskim teniskim standardima. Jedna od stvari na koju smo ponosni je rasvjeta koja je preko 2000 luksa i koja omogućava da se ovdje igraju najkvalitetniji turniri. Na samom otvaranju predviđen je jedan audio-vizuelno scenski spektakl poštujući naravno sve mjere koje je propisao Institut za javno zdravstvo. Želimo da ispoštujemo sve mjere, ali naravno i da poručimo svima koji vole sport, koji vole tenis da život ide dalje“, dodao je predsjednik TS RS.

Izvor – mondo.ba

POVEZANI ČLANCI

Popularno