NaslovnicaNovostiOsuđen monstrum iz Prijedora: Godinama seksualno zlostavljao maloljetnu kćerku svoje sestre

Osuđen monstrum iz Prijedora: Godinama seksualno zlostavljao maloljetnu kćerku svoje sestre

Prijedorčanin V.Z. (36) osuđen je u Okružnom sudu u Prijedoru na jedinstvenu kaznu od 12 i po godina robije zbog četiri teška krivična djela seksualnog zlostavljanja sestričine, koje je trajalo punih pet godina, saznaje Srpskainfo.

Identitet optuženog, zbog zaštite identiteta žrtve, ne možemo otkrivati u javnosti.

– Punih pet godina trajalo je seksualno zlostavljanje nesrećne djevojčice, a sve je počelo kada je imala 13 godina – otkrio je izvor iz policije.

Ujak

Dodao je kako je optuženi imao polne radnje sa sestričinom u svojoj kući na širem području Prijedora.

Izvor Srpskainfo iz policije objasnio je da je čitav slučaj otkriven prošle godine, kada je policija uhapsila V.Z. u jednom selu kod Prijedora.

– Sve je počelo kada je nesrećna devojčica imala 13 godina. Roditelji su je odvodili na selo, gdje ju je ujak čuvao. To je tokom postupka uzeto kao posebno otežavajuća okolnost, jer je optuženi na brutalan način godinama iskorištavao povjerenje koje mu je ukazano od strane bliske rodbine – objasnio je izvor iz istrage.

Majka

Seksualno zlostavljanje djevojčice trajalo je do njenog punoljetstva, odnosno punih pet godina, kada je policija došla do šokantnih informacija.

Ono što je posebno začuđujuće jeste da je majka pokušavala odgovoriti svoju kćerku da prijavi ujaka monstruma. Ipak je djevojka smogla snage i pored svih pritisaka odlučila ispričati sve detalje, koji nikoga nisu ostavili ravnodušnog – dodao je izvor iz istrage.

Izvor:srpskainfo

POVEZANI ČLANCI

Popularno