NaslovnicaNovostiOmladinski savjet Prijedor organizuje edukaciju mladih u oblasti street art-a i slikanja

Omladinski savjet Prijedor organizuje edukaciju mladih u oblasti street art-a i slikanja

Crtaš grafite? Zanima te slikarstvo? Želiš da naučiš nešto novo i upoznaš nove ljude? Ako je tako prijavi se na obuku iz slikanja i street art-a!

U sklopu projekta „Aktiviraj se pokreni se“ realizuje se radionica pod nazivom „Ready,set,paint!“ čiji je cilj da pružimo priliku ljudima koji se bave umjetnošću da pokažu svoj talenat,da nauče nove tehnike i da im damo priliku da se predstave zajednici bilo da se bave grafitima ili slikaju.

Pravo učešća imaju mladi od 15 do 30 godina, studenti Akademije umjetnosti i svi zainteresovani za street art i slikanje, broj učesnika je ograničen,zato požuri i prijavi se!

Obuka traje od 25.10 do 15.11.2020.godine, a rok za prijavu je od 14.10 do 20.10.2020.Učesnici mogu se prijaviti na e-mail OSP-a omladinskisavjetprijedor@gmail.com ili u kancelarije OSP-a radnim danom od 09:00h do 17:00h.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi IOM Bosnia and Herzegovina, uz finansijsku podršku USAID Bosnia and Herzegovina.

Za svako dodatno pitanje i informaciju slobodno nam se obratite putem maila omladinskisavjetprijedor@gmail.com,bubalonatasa@gmail.com ili putem zvanične stranice na društvenoj mreži.

Vrata Omladinskog savjeta Prijedor uvijek su otvorena!

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor/”]

POVEZANI ČLANCI

Popularno