NaslovnicaNovostiNovi "Spajdermen" okupiće sva tri "čovjeka pauka"

Novi “Spajdermen” okupiće sva tri “čovjeka pauka”

Obožavaoce Spajdermena oduševila je najava da će se u sljedećem nastavku, glumačkoj postavi pridružiti zvijezde koje su bile angažovane u prethodim dijelovima filmske priče o superjunaku.

Britanska zvijezda Tom Holand igra Marvelovog superheroja na velikom platnu od 2016. godine.

U ekipi nastavka će, prema najavama Holivud riportera, biti i Alfred Molina i Džejmi Foks, ali i Tobi Megvajer i Endru Garfild.

Ljubitelje Spajdermenovih avantura obradovaće i vijest da će Kirsten Danst ponoviti ulogu Meri Džejn, dok se očekuje da će Ema Stoun takođe vratiti kao Gven Stejsi.

Kirsten Danst je posljednji put glumila u filmu o Spajdermenu 2014. godine.

Neimenovani film o Spajdermenu (Untitled Spider-Man: Far From Home sequel), nastavak je filma Spajdermen: Daleko od kuće iz 2019, i 27. je film Marvelovog filmskog univerzuma.

Iako je “Soni” zadržao filmska prava za popularnog junaka, najnoviji filmovi se takođe pojavljuju kao dio Diznijevog “Marvel Cinematic Universe”.

Među zvijezdama za koje se očekuje da se vraćaju filmu su još Džejkob Batalon, Zendeja, Marisa Tomej, kao i Benedikt Kamberbač.

Očekuje se da će novi Spajdermen 3 premijerno biti emitovan u decembru 2021. godine, a mediji spekulišu da ovaj film zapravo predstavlja ukrštanje svjetova u okviru Marvelovog univerzuma uz ponovno okupljanje bivših junaka i zlikovaca popularne franšize. Prema navodima medija, snima se u Njujorku.

Molina (67) je viđen na setu pa se smatra da je njegovo učešće definitivno. Ulogu doktora Oktopusa ostvario je u Spajdermenu iz 2004. godine.

Džejmi Foks koji tumači Elektra, objavom na Instagramu, koja je već izbrisana, nagovijestio je čak da se mogu očekivati “tri Spajdermena”.

Detalji zapleta dobro se kriju ali je Holand, film opisao kao “apsolutno ludim ostvarenjem”.

nezavisne

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor”]

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments