NaslovnicaZabavaFilmNovi repertoar u kinu "Kozara"

Novi repertoar u kinu “Kozara”

Film – Detektiv Cvrle i zlatna košnica

Termin – od 14. do 20.09. u  17.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 85 minuta

Žanr – animirani

Uloge – sinhronizovan

Režija – Grigory Vozhakin

U bajkovitom gradiću smještenom između jezera i šume, Medenom brdu, stanovnici se pripremaju za svoj omiljeni praznik – Dan grada.

Toga dana svi građani Medenog brda imaju priliku da se dive jedinstvenoj Zlatnoj košnici, zaštitinici grada. Prema legendi, pronašli su ga osnivači Doline meda, a legenda kaže da će hiljade nedaća zadesiti grad ako Košnica nestane. Uoči praznika, Košnica je pokradena! Sve okolnosti oko nestanka Zlatne košnice upućuju na vjevericu Cvrleta, pomoćnika poznate detektivke sove Sofije.

Naši detektivi će razotkriti ovaj slučaj, pronaći pravog lopova i vratiti ne samo Zlatnu košnicu, već i mir u dolinu.

Film – Pored tebe

Termin – od 14. do 20.09. u  19.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 120 minuta

Žanr – drama, triler

Uloge – Mina Nikolić, Branislav Trifunović, Nikola Rakočević, Miriam Margolyes

Režija – Stevan Filipović

Pored tebe je direktan nastavak filmova Šišanje (2010) i Pored mene (2015).

Da bi riješila misteriju nestanka druga iz razreda, tabloidna novinarka Ksenija će morati da uđe u mutan svijet kriminala, estrade i politike, gdje bivši prijatelji iz razreda odjednom postaju – osumnjičeni.

Osumnjičena postaje i Ksenija, kad policijski inspektor Vuk počinje svoju istragu o slučaju. Ksenija će sad morati da bira između života jedine porodice koju ima, baka Vere i istine za kojom traga.

Film – Poslije svega: Finale

Termin – od 14. do 20.09. u  21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 93 minuta

Žanr – drama, romantika

Originalni naziv filma – After Everything

Uloge – Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Mimi Keene, Louise Lombard

Režija – Castille Landon

Peti i posljednji nastavak svjetskog fenomena, otkriva kako Tessa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njenog znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima spisateljsku blokadu i možda će morati vratiti popriličan predujam koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi.

Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje shvatati da je jedini način na koji može krenuti naprijed i dobiti novu šansu da ponovno pridobije Tessu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti.

Od njihovog prvog susreta, Tessi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Cijena je, ipak, bila velika.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments