NaslovnicaNovostiNarednih dana stabilno, temperatura do 33 stepena

Narednih dana stabilno, temperatura do 33 stepena

U Republici Srpskoj će i narednih dana biti stabilne vremenske prilike sa ljetnom temperaturom od 25 do 30, a na jugu i sjeveroistoku do 33 stepena Celzijusova, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra ujutro i prije podne biće male do umjereno visoke oblačnosti i lokalne pojave magle, oko rijeka i po kotlinama, a tokom dana sunčano i veoma toplo u većini krajeva, mjestimično sa više oblaka, uglavnom visokih, kroz koje se probija sunce.

Biće veoma toplo, na sjeveru i jugu vruće. Duvaće slab vjetar, uglavnom istočni i sjeveroistočni, tokom dana u Semberiji i Posavini umjeren, a na jugu slaba bura.

Minimalna temperatura vazduha od 13 do 18, a maksimalna od 25 do 30, na sjeveru i stepen više, te na jugu i sjeveroistoku oko 33 stepena Celzijusova.

U nedjelju, 13. septembra, ujutru će biti pretežno vedro, samo ponegdje biće umjerene visoke oblačnosti, a po kotlinama i oko rijeka jutarnje magle.

Tokom dana preovladavaće pretežno sunčano i toplo u većini krajeva, uz malu oblačnost. Biće veoma toplo sa temperaturom bez bitnih promjena.

Minimalna temperatura vazduha od 14 do 18, a najviša dnevna od 24 do 29, na jugu i sjeveru do 31, a na sjeveroistoku lokalno i do 33 stepena Celzijusova.

U ponedjeljak, 14. septembra, nastaviće se stabilne vremenske prilike uz pravu ljetnu temperaturu, pa će ujutru biti pretežno vedro, samo ponegdje će biti umjerene visoke i srednje oblačnosti, uglavnom na jugu i jugoistoku, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo u većini krajeva, uz malu oblačnost.

Minimalna temperatura vazduha od 14 do 18, a najviša dnevna od 25 do 30, na jugu do 31, sjeveru lokalno i par stepeni viša, oko 33 stepena Celzijusova.

U utorak, 15. septembra, ujutru će biti pretežno vedro, samo ponegdje na jugu i jugoistoku biće umjerene visoke i srednje oblačnosti, a po kotlinama i oko rijeka i dalje uslovi za jutarnju maglu.

Tokom dana biće pretežno sunčano i veoma toplo u većini krajeva, uz malu oblačnost.

Minimalna temperatura vazduha od 14 do 19, a najviša dnevna od 25 do 30, na jugu do 31, a na sjeveru lokalno i par stepeni viša, oko 33 stepena Celzijusova.

POVEZANI ČLANCI

Popularno