NaslovnicaNovostiNaredni Nektar Ok Fest Karavan u Prijedoru

Naredni Nektar Ok Fest Karavan u Prijedoru

Nakon uspješne realizacije u Doboju, Nektar OK Fest karavan nastavlja svoje putovanje prema Prijedoru gdje će 24. i 25. decembra u pozorištu Prijedor biti realizovan zanimljiv i sadržajan kulturno – zabavni program.

U četvrtak 24. decembra od 19 časova biće otvorena izložba „OK Fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Risitića. Od 20 časova koncert Combine Quarteta, muzičkog sastava koji njeguje džez muziku, sa željom da pomire tradicionalno i moderno, a da u tome pronađu svoj stil i pravac.

Petak, 25. decembar rezervisan je za projekcije filmova „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva od 18 časova i „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića koji je na programu od 20 časova.

Pozitivno mišljenje o projektu OK tima, koji je pokrenut sa ciljem kreiranja što kvalitetnijih kulturnih sadržaja i programa u RS/BiH, koji su u potpunosti obustavljeni tokom većeg dijela 2020. godine, usljed posljedica izazvanih pandemijom korona virusa, dali su i brojni umjetnici koji su imali priliku da budu dio programa. Jedan od njih je i frontmen benda Kanda, Kodža i Nebojša, koji su u okviru Nektar OK Fest karavana nastupili u Banjaluci.

Preživljavanje bez kulture, bez umjetnosti ne znači ništa“. „Mi treba da budemo ljudi koji ukazuju na to da nije dovoljno da se zatvorimo samo u lockdown, nego da pokušamo da napravimo nešto malo više od toga, ali naravno zdravlje je na prvom mjestu – rekao je Oliver Nektarijević.

Pridružite se sedmoj po redu stanici Nektar OK Fest karavana u Prijedoru. Kompletan progam i ovoga puta izvodiće se u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti u Pozorištu Prijedor.

srpskainfo

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor”]

POVEZANI ČLANCI

Popularno