NaslovnicaNovosti"Dodirni me" poručuje duo GRRLL

“Dodirni me” poručuje duo GRRLL

Alternativni elektro-pop duo GRRLL, koji čine Melita Bursać i Adnan Seferović, izbacili su novi, četvrti po redu, singl i muzički video pod nazivom “Dodirni me”.

 

Zajedničkim naporima muziku, tekst i produkciju pjesme realizovali su Melita Bursać i Adnan Seferović. Miks i mastering je uradio Bojan Slačala iz benda Artan Lili, Stuttgart Online i Bravo momci.

 

Muzički video je snimljen u Prijedoru u realizaciji Mladena Marijanovića, koji je bio zadužen za montažu, Zorana Pilipovića, zaduženog za kameru i Duška Krkovića zaduženog za rasvjetu, a šminku je radila Edina Redžić. Melita Bursać potpisuje kompletnu produkciju.

 

“Pjesma je inspirisana nametnutom izolacijom čovjeka od čovjeka sa jedne strane, a sa druge iskonskom potrebom čovjeka da voli, da bude voljen i pripada nekom. Posebno mi je drago da smo muzički video snimili u Prijedoru, u gradu na rijeci Sani, kojeg smo željeli što adekvatnije da predstavimo. Za rijeku Sanu sam posebno emotivno vezana, jer me za nju vežu neke lijepe uspomene. Uvijek joj se rado vraćam. Što se tiče samog snimanja spota, entuzijazam cijele ekipe koja je bila uključena u proces je presudio da na kraju imamo proizvod na koji svi možemo da budemo ponosni. Nadam se da će se i publici svidjeti” kaže Melita.

 

Alternativni elektro-pop duo GRRLL je do sada samostalno izdao četiri sukcesivna audio singla i svaki od njih je popraćen muzičkim videom. Svi su dostupni na zvaničnom GRRLL YouTube kanalu, kao i za preuzimanje ili streamovanje audio uradka na svim muzičkim internet platformama, kao što su Spotify, Bandcamp, Apple music, Amazon music, Deezer, Tidal, itd.

 

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=D9476m_P-HY&feature=emb_title”]
[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor”]

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments