NaslovnicaNovosti“Cromex” novi vlasnik nekadašnjeg “Veleprometa”

“Cromex” novi vlasnik nekadašnjeg “Veleprometa”

 Prijedorski metaloprerađivač “Kromeks” kupio je prostor preduzeća u stečaju “Velepromet” u Brezičanima kod Prijedora, saopšteno je na veb stranici “Kromeksa”.
“Nakon višegodišnjeg iščekivanja, potpisan je ugovor kojim je firma `Kromeks` postala vlasnik prostora poznatog kao nekadašnji `Velepromet`. Riječ je o gotovo 60.000 metara kvadratnih”, navodi se u saopštenju.

Namjeravaju do kraja godine u nove prostorije preseliti jednu od proizvodnih linija.

“Iako je ekonomska situacija u zemlji i svijetu izuzetno teška, ne krijemo zadovoljstvo što smo projekat kupovine poslovnog prostora, koji smo započeli prije par godina, konačno priveli kraju”, piše u saopštenju.

“Kromeks” je osnovan 2004. godine i bavi se laserskim rezanjem metala, savijanjem limova i cijevi, tri-de savijanjem cijevi, praškastim farbanjem, karbon dioksid i argonskim varenjem, planiranjem, razvojem, montažom i provjerom metalnih konstrukcija, inoks ograda i drugih proizvoda od inoksa.

Kupljeni objekat u krugu “Veleprometa” izgrađen je 1980. godine, sastoji se od suterena, prizemlja i prvog sprata i nalazi se uz magistralni put Banjaluka – Prijedor – Novi Grad, a godinama nije u funkciji.

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor/”]

POVEZANI ČLANCI

Popularno