NaslovnicaNovostiObjavljen spisak Srbije za "meč decenije"

Objavljen spisak Srbije za “meč decenije”

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača za predstojeću utakmicu sa Škotskom, koja će odlučiti o plasmanu na Evropsko prvenstvo 2021. godine. Duel sa Škotima na programu je 12. novembra i odlučiće da li će “orlovi” poslije 20 godina učestvovati na kontinentalnom takmičenju.

Tumbaković se odlučio za oprobane snage, ali je sa spiska izdvojio dvojicu do sada standardnih reprezentativaca – Adema Ljajića i Nikolu Maksimovića.

Na spisku se nalaze i dva potencijalna debitanta, Nikola Maraš i Lazar Ranđelović.

Defanzivac Almerije se pokazao partijama u Segundi i mogao bi da debituje za “orlove”. Ranđelović bi bi takođe mogao da debituje, poslije odličnih igara u dresu Olimpijakos

Na spisku su:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Emil Rockov, Đorđe Nikolić
Odbrambeni igrači: Nikola Milenković, Miloš Veljković, Nikola Maraš, Stefan Mitrović, Strahinja Pavlović, Uroš Spajić.

Vezni igrači: Darko Lazović, Mijat Gaćinović, Saša Lukić, Filip Mladenović, Nemanja Maksimović, Nemanja Gudelj, Marko Grujić, Luka Milivojević, Saša Zdjelar, Nemanja Radonjić, Dušan Tadi, Sergej Milinković-Savić, Filip Đuričić, Mihailo Ristić, Filip Kostić, Lazar Ranđelović, Aleksandar Katai.

Napadači: Aleksandar Mitrović, Luka Јović, Dušan Vlahović, Đorđe Despotović.

Tri dana poslije meča sa Škotima, srpski igrači nastavljaju sa susretima u Ligi B nacija, rival je Mađarska u Budimpešti.

Posljednjim duelom “orlovi” zatvaraju ovogodišnje učešće u Ligi B nacija, utakmica sa Rusijom na programu je u Beogradu 18. novembra.

 

rtrs

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor/”]

POVEZANI ČLANCI

Popularno