Folk pjevač Darko Lazić navodno je sa kumom pokrenuno privatan biznis, te su otvorili firmu koja se bavi izgradnjom zgrada i luksuznih apartmana po Srbiji, a kako je rekao, ova investicija će ga koštati oko 300.000 evra.

“Otkako je počela epidemija korona virusa sa kumom sam slučajno došao na ideju kako da pokrenemo biznis od kog možemo da zarađujemo i u vreme krize. Osnovali smo firmu koja se zove ‘Žetinić gradnja’, pa nam je odmah na početku dobro krenulo. Bogu hvala, nisam se rasipao dok je trajao najjači talas korone, pa moja porodica i ja imamo za hleb i sve što nam treba”, rekao je Darko.

“Evo i ovaj posao je, na sreću, krenuo dobro. Na Kopaoniku u ovom trenutku naša firma zida apartmane, a ja obilazim radove dva-tri puta mesečno. Poslednji put sam bio na gradilištu kad sam se na Kopaoniku odmarao sa sinom i Marinom, a uskoro ću opet tamo”, priča Darko i otkriva da se nada da će mu ovaj posao donijeti dobru zaradu.

Posao Darka i njegovog kuma cvjeta, te su angažovani na nekoliko lokacija, a investicija na Kopaoniku koštaće ih oko 300.000 evra.

“Raduje me činjenica da smo angažovani na nekoliko lokacija. Radi se i gradi, a ovaj poduhvat na Kopu će da nas košta oko 300.000 evra. Nije mala suma, ali će sve to da se isplati kad se završe radovi”, rekao je Lazić koji će Dan zaljubljenih provesti radno.

“Vidim da korona virus polako slabi, nekako se oseća rasterećenje u vazduhu. Treba i dalje da se čuvamo, ali mislim da je najgori talas prošao. Već sam najavio neke nastupe na Instagramu, a i Dan zaljubljenih ću da provedem pevajući. U pitanju je privatna proslava, nemaju svi kafići još uvek dozvole za rad do kasno”, ispričao je Drako za Srpski telegraf i dodao:

“Zakazao sam nekoliko tezgi u BiH, to je proverena ekipa ljudi. Radim tamo već dugi niz godina i uvek sam maksimalno ispoštovan. Drago mi je što vidim da i moje kolege polako počinju s radom. Znate šta znači kada 10 meseci nigde ne radite i trošite novac koji ste imali u šteku?! Dobro je i kad tog šteka ima, šta će da radi onaj ko je uložio u neki veliki projekat ili je u kreditima? O tome niko ne razmišlja, bitno je da su svi odmah napali pevače kako se žale za svaku sitnicu. Kad je vreme krize, svi treba da pomažemo jedni drugima, a ne da se blatimo. Kad je teško, treba da budemo ljudi, a ova kriza je pokazala kakav je ko”.