Film – Ponovo ljubav

Termin – od 18. do 24.05. u 19.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje –  104 minuta

Žanr – romantična komedija

Originalni naziv filma – Love Again

Uloge – Priyanka Chopra Jonas, Sam heughan, Celine Dion, Sofia Barclay

Režija – Jim Strouse

Šta ako vas poruka sa nepoznatog broja dovede do ljubavi tvog života? U ovoj romantičnoj komediji, suočena sa gubitkom svog vjerenika, Mira Rej stalno šalje romantične poruke na broj njegovog starog telefona… ne znajući da je taj broj povezan sa telefonom koji posjeduje Rob Berns. Novinar, Rob je očaran iskrenošću u prelijepo ispisanim tekstovima. Kada je dobio zadatak da napiše članak o velikoj zvezdi Selin Dion, Rob traži njenu pomoć da pronađe način da lično upozna Miru… i osvoji njeno srce.

Film –Paklene ulice 10

Termin – od 18.do 24.05. u 21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 130 minuta

Žanr – akcija

Originalni naziv filma – Fast X

Uloge –Vin Diesel, Michelle Rodriguey, Jason Momoa, Ludacris, Jason Statham, Jordana Brewster, John Cena, Scott Eastwood, Charliye Theron, Helen Mirren

Režija – Louis Leterrier

Počinje kraj puta.

PAKLENE ULICE 10, deseti film istoimene sage, otvara posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijif filmskih franšiza ikada. Sada, u trećoj deceniji postojanja i dalje odiše snagom i okuplja istu glumačku ekipu sa kojom je sve počelo.

Tokom svojih misija i uprkos nemogućim izgledima, Dom Toreto i njegova porodica nadmudrili su, iznervirali i prestigli svakog neprijatelja koji im se našao na putu. Sada se suočavaju sa najsmrtonosnijim protivnikom do sada: zastrašujućom prijetnjom koja se pojavljuje iz sjenki prošlosti i koja je, podstaknuta krvnom osvetom, odlučna u namjeri da razbije ovu porodicu i uništi sve i svakoga,koje Dom voli, zauvijek.

Godine 2011. u Paklenim ulicama 5, Dom i njegova ekipa riješili su se zlog brazilskog šefa narko kartela,Ernana Rejesa, i obezglavili njegovu imperiju na mostu u Rio De Žaneiru. Ono što nisu znali je da je Rejesov sin Dante svjedočio svemu tome i da je poslednjih 12 godina proveo osmišljavajući plan kako bi Domu naplatio najveću cijenu.

Danteov plan raspršiće Domovu porodicu, od Los Anđelesa do Rima, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Novi savezi će se iskovati, a stari neprijatelji će se ponovo pojaviti. Ali, sve će se promijeniti kada Dom bude otkrio da je njegov osmogodišnji sin posljednja meta Danteove osvete.