NaslovnicaNovosti“Lonac radio show” na Free radiju!

“Lonac radio show” na Free radiju!

“Lonac radio show” stiže na talase tvog omiljenog radija, te će ti svakog prvog ponedjeljka u mjesecu nuditi prilike za bolju budućnost, ali i mogućnost da osvojiš neku od brojnih nagrada.
Početak saradnje Free radija i Fondacije Mozaik ozvaničen je danas potpisivanjem Memoranuma o saradnji u lonac.pro zajednici.
Naš zadatak je da vam predstavimo sjajne mlade ljude Bosne i Hercegovine i uzore u našem društvu, a cilj da vas naučimo kako u lonac.pro zajednici možeš pronaći odgovore na sva pitanja o aktivizmu i preduzetništvu, pronaći priliku za sebe, te saznati kako uz pomoć i podršku možeš realizovati svoju ideju.
Upoznaj “Lončića” i saznaj kako se odvažio da bude glasniji i aktivniji, kako se sam mijenjao i sazrijevao uz lonac i prilike koje je tamo nalazio. Uz pomoć mentora i mentorica i cijele lonac zajednice postao je uspješan aktivista i preduzetnik. U njegovoj priči otkrićeš i kome treba lonac i ko u njemu podržava mlade. koji na kraju postaju uzor drugim mladim ljudima.
Pažljivo nas slušaj i zgrabi svoju priliku! Prvo izdanje emisije “Lonac radio show” na programu je u ponedjeljak, 6.juna u 16.05 časova na talasima Free radija ( 98,3MHz i freeradioprijedor.com ).
“Lonac radio show” is on!

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor”]

POVEZANI ČLANCI

Popularno