Film – Marmaduke: Buntovnik na četiri noge – sinhronizovan

Termin – od 09.03. do 15.03. u  18.30

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje –  88 minuta

Žanr – animirani

Originalni naziv filma – Marmaduke

Uloge – Pete Davidson, J.K.Simmons, Mary Heart

Režija – Mark A.Z. Dippe

Poznati stripovski junak, pas Marmaduke stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinivane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa.

Naš junak je simpatična njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom porodicom, Winslowima, pogotovo kada se igra „kauboja“ s devetogodišnjim Billyjem. Ali, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od njegovih tendencija da se uvali u nevolju.

Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojeg zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa.

Uslijediće burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnija stvar u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

Film – Vrisak 6

Termin – od 09.03. do 15.03. u  20.30

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 114  minuta

Žanr – Horor

Originalni naziv filma – Scream 6

Uloge – Melissa Berrera, Jenna Ortega, Courtney Cox

Režija – Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

Nakon posljednjih ubistava koje je počinio Ghostface, četvero preživjelih napuštaju Woodsboro i započinju novo poglavlje.