Film – Moja vila šeprtlja – sinhronizovan

Termin – od 16.02. do 22.02. u  17.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 85 minuta

Žanr – animirani

Originalni naziv filma – My Fairy Troublemaker

Uloge – Justin Daniels Anene, Alex Avenell, Stephan Benson

Režija – Caroline Origer

Violeta, radoznala i luckasta vila se izgubila u ljudskom svijetu. Da bi se vratila u svoj vilinski svijet, ona se udružuje sa dvanaestogodišnjom devojčicom Maksi i otkriva svoju pravu sudbinu.  Violeta je na obuci da postane zubić vila, ali umjesto da stvara zabavne igračke kao prava zubić vila, sve što ona uspijeva da napravi su… ljubičice. Sada joj predstoji godišnji ispit: Samo vile koje ga polože dobijaju dragulj uz pomoć kojeg mogu da pređu iz ljudskog u vilinski svijet, kako bi sakupile mliječne zube i stvorile igračku. Naravno, Violeta slavno pada na ovom ispitu. Ali ona ne bi bila Violeta ako bi je to spriječilo u bilo čemu. Ne časeći časa, ona krade misiju i dragulj od najbolje učenice Jolande i tako se ušunja u ljudski svijet. Tada ona završava u Maksinoj novoj sobi, i njih dvije polaze u nezaboravnu avanturu.

Film – Čarobni Majk: Poslednji ples

Termin – od 16. do 22.02. u  18.30

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 107 minuta

Žanr – komedija

Originalni naziv filma – Magic Mike’s Last Dance

Uloge – Channing Tatum , Salma Hayek, Caitlin Gerard

Režija – Steven Soderbergh

Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radio kao barmen na Floridi. Nadajući se poslednjem dobrom provodu, Majk bježi u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije…uz pokoju skrivenu namjeru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće?

Film – Antmen i Osa: Kvantumanija

Termin – od 16. do 22.02. u 20.30

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje –  1250minuta

Žanr – SF, akcija

Originalni naziv filma – Ant-Man and the Wasp: Quantumania 3D

Uloge – Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer,

Režija – Payton Reed

 

Treći  nastavak Marvelovog serijala o Ant-Manu i Osi!

Zajedno, sa roditeljima Hope – Hank Pym i Janet Van Dyne i sa ćerkom Cassie Lang, porodica se iznenada nalazi u situaciji gde istražuju Kvantnu oblast, i u interakciji sa čudnim novim stvorenjima upuštaju se u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali da je moguće.