Film – Titanik 3D

Termin – od 09. do 15.02. u  20.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 195 minuta

Žanr – drama

Originalni naziv filma – Titanic

Uloge – Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Frances Fisher

Režija – James Cameroon

Najpoznatiji film režisera Jamesa Camerona vraća se na velika platna povodom svoje 25. Godišnjice u 3D formatu!

Titanic je ušao u filmsku istoriju osvojivši 11 Oscara, uključujući one za najbolji film i režiju.

Nakon prvog prikazivanja 1997. godine, film je postao najuspješniji film svih vremena i trenutno je treći film s najvećom zaradom u svijetu.

Priča o potonuću luksuznog prekookeanskog broda promovisanog kao “nepotopivog” obišla je cijeli svijet u rekordno kratkom roku, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je Titanic i dalje “najveći film ikad snimljen”.

U ovoj fiktivnoj priči smještenoj u sjeni stvarne tragedije potonuća  najpoznatijeg broda glume Leonardo DiCaprio kao Jack Dawson i Kate Winslet kao Rose DeWitt Bukater, pripadnici potpuno različitih slojeva društva koji se zaljube u trenutku dok brod putuje prema svojoj propasti.

Film – Oluja

Termin – od 09 do 15.02. u  17.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 156 minuta

Žanr – drama

Uloge – Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Marija Pikić, Davor Janjić

Režija – Miloš Radunović

OLUJA je film – drama o ratu ispričana iz ugla običnog čovjeka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spriječi dalje napade na selo, gdje je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnijezdo odakle se napada selo. U toj bitki za opstanak, oni  vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji.