Pozorište Prijedor najavilo je danas da će ovaj mjesec igrati tri predstave, a zainteresovani mogu da ostvare popust ukoliko uzmu komplet ulaznica.

Predstava “Sve o ženama”, po tekstu Mire Gavrana i u režiji Darka Cvijetića, na repertoaru je 21. januara, predstava “Sile u vazduhu”, po tekstu Nebojše Romčevića i u režiji Slobodana Perišića, biće odigrana 26. januara, a predstava “Nije čovjek ko ne umre”, po tekstu Velimira Stojanovića i u režiji Marka Misirače, planirana je za 29. januar.

Cijena ulaznice za svaku predstavu pojedinačno je četiri KM, a komplet ulaznica za sve tri predstave iznosi 10 KM.

Sve predstave počinju u 20.00 časova, a broj za rezervacije ulaznica je 052/211-116, svakim radnim danom od 8.00 do 14.00 časova.

Lani je predstava “Nije čovjek ko ne umre” na Pozorišnim igrama BiH u Jajcu donijela glumačke nagrade Deanu Batozu i Aleksandru Stojkoviću i pobijedila je na Međunarodnom festivalu glumca “Zaplet 12” u Banjaluci, predstava “Sve o ženama” pobijedila je na Međunarodnom festivalu malih scena i monodrame u Istočnom Sarajevu, dok je predstava “Sile u vazduhu” pripremljena uoči i za vrijeme pandemije, te premijerno odigrana u oktobru prošle godine.