NaslovnicaPULSMLADIHPULS MLADIH - UPIS U SREDNJE ŠKOLE - VODIČ KROZ ZANIMANJA

PULS MLADIH – UPIS U SREDNJE ŠKOLE – VODIČ KROZ ZANIMANJA

Nakon završene osnovne škole mladi se velikim koracima približavaju svijetu zaposlenja i treba da postave smijernice za svoju buduću poslovnu karijeru.
Dobar izbor budućeg zanimanja važan je iz razloga što radu posvećujemo mnogo vremena i zbog toga treba izabrati zanimanje, kojim ćemo biti zadovoljni. Završetak osnovne škole za sve učenike,ali i njihove roditelje predstavlja suočavanje sa jednom važnom životnom odlukom – koju srednju školu odabrati.
Gotovo sve prijedorske škole budućim srednjoškolcima ponudile su nova zanimanja, a neka od njih su računarsko – informatički smijer u Gimnaziji “Sveti Sava”, alatničar u Mašinskoj školi, grafički i hemijski tehničar u Srednjoškolskom centru.
Muzička škola ”Savo Balaban” nudi svoja dva standardna zanimanja – muzički saradnik teoretičar i muzički izvođač, dok Centar ”Sunce” djecu atipičnog razvoja osposobljava za bravare,kuvare i krojače.
U prvom izdanju emisije “Puls mladih” smo se potrudili da sve buduće srednjoškolce u Prijedoru upoznamo sa ponudom zanimanja koje nude prijedorske srednje škole .

 

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Xqqt3qzLIeM&t=75s”]

POVEZANI ČLANCI

Popularno